dimarts, 26 d’octubre del 2010

Musicshke

Creació d'una peça de música:
1.Prem Click to start
2.Escull un gènere, pensant en si vols una música més suau (balada) o més ballable o més jazzística, etc. Pensa també que l'estil que escullis s'avingui al caràcter i estat d'ànim desitjat.
3.Apareixen 6 columnes que representen frases de 8 compassos. Deixa que es carregui completament (tarda una mica!) i prem Play, escolta con sona.
4.Pots modificar el so fent que sonin o no (clicant cada quadre)
5.Pots escollir els patrons de percussió, baix, teclat, guitarra, solistes instrumentals, cantants, orquestra, etc. clicant els corresponents símbols de la columna l'esquerra.
6.Pots modificar la intensitat de cada part i del conjunt amb la línia horitzontal que apareix al final de cada símbol.
7.Permet enregistrar amb micro, per exemple la teva veu cantant sobre les bases instrumentals, clicant la icona de micro i prement REC (botó vermell rodó). En aquest cas l'Adobe flash Player demana assignar el micròfon.
8.Un cop t'agradi el que has fet, prem desar (SAVE). Si no has entrat abans et demanarà nom d'usuari i contrassenya. I hauràs de tornar a premer SAVE. Indica el nom de la teva creació.
9.Prem MENU / Post tis song. (Publica aquesta cançó).
10.Automàticament fa Mixdown, barreja les pistes. Tarda una mica. Paciència.



Vídeo tutorial

(En la versió més recent no et deixa desar com a mp3 directament, sense pagar).

11. Apareix un quadre Post on Musicshake (publica a Musicshake). Et demana que indiquis un títol de la cançó, gènere, un estat d'ànim (mood), un tema (si és una música d'animació o banda sonora o de festa, etc.), i un comentari. Al final prem Post (publicar). Tarda una mica, altra vegada (+ paciència).

12. Apareix el següent missatge: "La seva cançó ha estat publicada a Musicshake. Vostè pot compartir aquesta cançó a través de Facebook, MySpace, Twitter i correu electrònic des de la pàgina de cançó Musicshake".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada